طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس بشامل؛ یک غذای مفید و سالم
به گزارش تور انگلیس، ماهی قزل آلا از ماهی های سردآبی هستند و از ماهی های آزاد به شمار می آیند. قزل آلا حدودا در 85 گرم حدود 19 گرم پروتئین دارد، بعلاوه منبع خوب امگا 3 است و جیوه پایین دارد به همین علت یک وعده غذایی سالم در نظر گرفته می گردد. می توانید آن را در انواع مختلفی درست کنید که ما امروز دستور تهیه ماهی قزل آلا با سس بشامل را در اختیار شما قرار می دهیم.
مواد لازم برای تهیه ماهی قزل آلا با سس بشامل
- ماهی قزل آلا 500 گرم
- سیر شش تا هشت حبه
- پیاز (خرد شده) سه عدد
- فلفل دلمه ای(نازک خرد شده) یک عدد
- روغن دو قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- فلفل سفید آسیاب شده به اندازه لازم
- خامه برای تزیین یک قاشق غذاخوری
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- گشنیز به اندازه لازم
طرز تهیه سس بشامل یا سس سفید
- کره دو قاشق غذاخوری
- آرد دو قاشق غذاخوری
- شیر کم چرب غنی شده کاله خرید آنلاین سه پیمانه
- نمک و فلفل سفید به اندازه لازم
- جوز هندی یک چهارم قاشق چای خوری
- برگ بو کوچک یک عدد
طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس بشامل
مرحله اول
روغن را داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید حدودا یک تا دو دقیقه تا بوی خام آن گرفته گردد. پیاز را اضافه کنید و هم بزنید لازم نیست پیازها سرخ و طلایی شوند همین که تفت بدهید کافی است.
مرحله دوم
فلفل دلمه ای که نازک خرد نموده اید را هم اضافه نموده و با سیر و پیاز به مدت یک دقیقه تفت دهید، ماهی را تقریبا درشت خرد نموده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل به اندازه دلخواه اضافه کنید، به یاد داشته باشید که سس هم نمک و فلفل دارد پس مراقب باشید غذا شور نگردد.
مرحله سوم
وقتی ماهی پخته شد آن را کنار بگذارید و آغاز به آماده کردن سس کنید، در ماهیتابه روی حرارت ملایم کره را آب کنید، آرد را اضافه نموده و حدود سه تا چهار دقیقه هم بزنید. مراقب باشید زیاد حرارت نبیند که آرد قهوه ای گردد.
مرحله چهارم
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مطمئن شوید گلوله ای باقی نمانده باشد.
مرحله پنجم
وقتی آرد و شیر خوب مخلوط شد، دوباره تابه را روی حرارت گذاشته و نمک، فلفل، جوز هندی و برگ بو را اضافه کنید. مواد را به مدت 5 دقیقه هم بزنید و اجازه دهید تا بجوشد، وقتی شیر آغاز به غل زدن کرد آن را از روی گاز بردارید. برگ بو را هم از داخل مواد خارج کنید؛ سس شما باید حالت خامه ای داشته باشد.
مرحله ششم
ماهی که قبلا آماده کردید را به سس اضافه کنید و حدود دو تا سه دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. ماهی قزل آلا با سس بشامل شما آماده است، آن را در ظرف دلخواه قرار داده و روی آن خامه، گشنیز و پنیر پارمسان بریزید و سرو کنید.
نکات
- در این دستور حتما باید ماهی را به صورتفیله در آورید و مطمئن شوید تیغ نداشته باشد، بهتر است پوست ماهی را کاملا جدا کنید که ظاهر آن با سس سفید بهتر باشد.
- به جای ماهی قزل آلا می توانید از ماهی دیگر مانند ماهی سفید هم می توانید بهره ببرید.
- ماهی غذای سلامت و لازم است کگه باید در رژیم غذایی خود بگنجانید، دستور تهیه ماهی سالمون با سس ترش، سالااد کلم بروکلی با تن ماهی را هم بخوانید.