حال وهوا و طعم غذاهای سنتی چین در رستوران شانگهای می دُبی

به گزارش تور انگلیس، رستوران شانگهای می، حال وهوا و عطروطعم چین سالهای دور را برای گردشگران و علاقمندان طعم های تازه زنده می نماید. این رستوران که به سبک آرت دکوی دهه های 1930 تزئین شده، در منطقهٔ تجاری دُبی واقع شده است و شخصیتهای نامدار را هم مجذوب خود نموده است.

حال وهوا و طعم غذاهای سنتی چین در رستوران شانگهای می دُبی

با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

در این برنامه مزه خواهیم دید که ماهی کاد برشتهٔ معروف این رستوران چطور تهیه می گردد و می توان طرز پخت این غذا را در صفحهٔ مزهٔ وبسایت خبرنگاران دید.

گوشت ماهی کاد در این شیوه، نخست به مخلوطی از سس میزو، شکر و ساکی آغشته می گردد. آتش ذغال سبب می گردد که گوشت روی حرارت ملایم و مغزپخت، و روی آن هم برشته گردد. و سپس در یک برگ قرار میگیرد و با سس مخصوص و دانهٔ خردل تزئین می گردد.

شین مک نیل، سرآشپز این رستوران دربارهٔ اینکه چطور غذاهای سنتی را با سلیقهٔ روز هماهنگ می نماید می گوید: خیلی مطالعه می کنم، کار آشپزهای دیگر را می بینم، به حرف بچه های آشپزخانه گوش می دهم، چه خانم ها چه آقایان، همه ایده های بسیار جذابی دارند.

از آقای مک نیل می پرسیم که آیا وقت پخت وپز برای مشتری هایی نظیر خانوادهٔ سلطنتی، مشاهیر یا ستاره های ورزشی استرس دارد؟ و او می گوید: ابدا. اگر دستورتهیهٔ خوبی داشته باشید که از آن پیروی کنید باید کار برای همه یکسان باشد.

به اینستاگرام خبرنگاران فارسی بپیوندید

منبع: یورونیوز
انتشار: 25 مرداد 1400 بروزرسانی: 25 مرداد 1400 گردآورنده: tour-england.ir شناسه مطلب: 1111

به "حال وهوا و طعم غذاهای سنتی چین در رستوران شانگهای می دُبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حال وهوا و طعم غذاهای سنتی چین در رستوران شانگهای می دُبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید