طرز تهیه نان پنیری
به گزارش تور انگلیس، اگر در پی یک وعده صبحانه تازه هستید، طرز تهیه نان پنیری را یاد بگیرید. نان پنیری جدا از طعم خوب دارای ظاهر مجذوب کننده و زیبایی است، به همین علت در صبحانه های دورهمی و محبت آمیز نیز می توانید آن را آماده نموده و به همراه دوستان خود میل کنید. در این مقاله قرار است به طرز تهیه این نان به روش های مختلف بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا طرز تهیه این نان خوشمزه را یاد بگیرد، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. قرار است ساده ترین روش تهیه این نان خوشمزه را برای شما شرح دهیم.
نان پنیری، نانی که از خوردن آن سیر نمی شوید
وقت آن رسیده که آستین ها را بالا بزنید و یک صبحانه تازه تهیه کنید. بنابراین، مواد لازم را آماده نموده و برای تهیه آن با ما همراه شوید.
مواد اولیه برای تهیه نان پنیری
اگر آماده درست کردن این نان مجذوب نماینده و دوست داشتنی هستید، به سراغ مواد اولیه برای تهیه آن می رویم. این نکته را در نظر داشته باشید که مواد لازم برای تهیه این نان به سادگی قابل دسترس است و با هزینه معقولی می توانید آن ها را آماده نموده و نان پنیری درست کنید. در جدول زیر مواد لازم برای تهیه نان پنیری برای 4 نفر قید شده است:
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
آرد سفید | 2 پیمانه |
مایه خمیر | نوک قاشق غذاخوری |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
پنیر لاکتیکی | 1 بسته |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه نان پنیری به صورت مرحله به مرحله
برای تهیه نان پنیری روش های متنوعی وجود دارد که تهیه این نان با هرکدام از آن روش ها امکان پذیر است. اگر یک بار طعم نان پنیری خانگی را امتحان نموده باشید، طعم مجذوب نماینده آن برای شما ماندگار خواهد شد. در ادامه به آموزش مرحله به مرحله درست کردن نان پنیری ساده پرداخته ایم.
- مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن نان پنیری، این است یک ظرف مناسب را انتخاب کنید و درون آن شیر را به همراه مایه خمیر به خوبی مخلوط کنید. در ادامه شکر را نیز به ظرف اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه هم بزنید.
- مرحله دوم: بعد از این که مواد درون کاسه به خوبی مخلوط شدند باید به آن روغن زیتون به همراه ماست را اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحله سوم: حالا کاسه را به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق و در یک گوشه قرار دهید تا استراحت کند.
- مرحله چهارم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، باید به محتویات درون کاسه سفیده تخم مرغ را اضافه کنید. برای انجام این کار یک تخم مرغ را شکسته و سفید و زرده آن را از یکدیگر جدا کنید. سفیده را به کاسه اضافه نموده و زرده را برای سایر مراحل کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: در این مرحله نوبت به اضافه کردن آرد و بکینگ پودر می رسد. البته، قبل از این که آن ها را اضافه کنید برای گرفتن ناخالصی های آرد بهتر است تا یک تا دو بار آن را الک کنید.
- مرحله ششم: آرد الک شده را آرام آرام به کاسه اضافه کنید و در همین حین آغاز به هم زدن کنید تا آرد گلوله نگردد و بعلاوه حالت خمیری شکل نیز ایجاد گردد.
- مرحله هفتم: این نکته را در نظر داشته باشید که خمیر باید چسبندگی داشته باشد، پس حتما به میزان آرد اضافه شده، دقت کنید. میزان آرد باید در حدی باشد که خمیر کمی حالت چسبندگی داشته باشد و نباید بیش از میزان حالت خشکی را در آن ایجاد گردد.
- مرحله هشتم: در ادامه و بعد از این که خمیر جمع شد، باید روغن مایع را به آن اضافه کنید و در حد 2 دقیقه خمیر را به یاری دست ورز دهید.
- مرحله نهم: حالا یک ظرف دیگر که جای کافی داشته باشد را انتخاب کنید و با استفاده از یک قلمو چرب، اطراف آن را چرب کنید. سپس خمیر را به این ظرف منتقل کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید.
- مرحله دهم: یک حوله تمیز را روی ظرف قرار دهید و بگذارید تا ظرف به مدت یک ساعت در یک جای گرم بماند تا به اصطلاح عمل آید و حجم آن دو برابر گردد.
- مرحله یازدهم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، به سراغ خمیر بروید و آن را ورز هید تا هوای اضافه آن خارج گردد. در ادامه خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
- مرحله دوازدهم: به اواسط طرز تهیه نان پنیری رسیدیم. حالا باید خمیرها را به شکل چانه در بیاورید. برای انجام این کار باید یک سطح کار مناسب را انتخاب کنید و روی آن به میزان کافی آرد بپاشید. حالا خمیر را به شکل چانه هایی در ابعاد مشت دست آماده کنید.
- مرحله سیزدهم: چانه های خمیر آماده شده را به یاری یک وردنه صاف کنید. صاف کردن چانه های خمیر باید در حدی باشد که قطر آن به 22 میلی متر برسد.
- مرحله چهاردهم: در این مرحله باید سینی فر را آماده کنید و در کف آن یک کاغذ روغنی پهن کنید. در ادامه خمیر را در سینی مانند خمیر پیتزا پهن کنید. در ادامه با استفاده از یک کارد خمیر را مانند خمیر پیتزا به صورت خطی برش دهید و در ادامه به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.
- مرحله پانزدهم: حالا نوبت به این می رسد که پنیر را در بین خمیر جای دهید. برای انجام این کار باید پنیر لاکتیکی را به صورت نوارهایی با طول 8 سانتی متری و عرض 1 سانتی متر برش دهید و سپس با فشار درون نان جای دهید.
- مرحله شانزدهم: به این نکته دقت داشته باشید که اگر پنیر را به خوبی داخل خمیر فرو نکنید، بعد از این که نان پف کرد پنیرها بالا خواهند آمد و ظاهر نان شما را خراب می نمایند.
- مرحله هفدهم: پس از این که پنیر ها را داخل خمیر قرار دادید، روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید تا به مدت حداقل 10 دقیقه استراحت کند.
- مرحله هجدهم: بعد از گذشت مدت زمان لازم، باید زرده تخمی مرغی را که از قبل کنار گذاشته بودید را با یک قاشق غذاخوری شیر و میزانی زعفران مخلوط کنید.
- مرحله نوزدهم: از یک قلمو یاری بگیرید و این مواد را روی سطح نان بزنید و به اصطلاح رومال کنید. اگر دوست داشته باشید در نهایت می توانید میزانی کنجد نیز روی خمیرها بپاشید.
- مرحله بیستم: در نهایت باید فر را در مدت زمان 10 دقیقه، با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و در ادامه سینی را بعد از این که فر به خوبی گرم شد، درون آن قرار دهید. قرار دادن خمیر درون فر باید در حدود 20 دقیقه و تا جایی باشد که حباب ها کوچکی روی آن ایجاد شوند.
- مرحله بیست و یکم: نان شما آماده است و اگر دوست داشته باشید برای این که روی آن طلایی گردد، می توانید در دقایق انتهایی پخت، حالت گریل فر را روشن کنید، تا روی نان طلایی گردد. در نهایت نان را از فر خارج نموده و بگذارید تا کمی خنک گردد.
برای این که نان تازه بماند می توانید روی آن را با یک پارچه بپوشانید و هر زمان که خواستید سرو کنید. طرز تهیه نان پنیری قمشی نیز به همین روش است و می توانید به سادگی آن را آماده کنید. بعلاوه اگر علاقمند به درست کردن نان هستید احتمالا طرز تهیه نان تست نیز برای وعده صبحانه برای شما جالب خواهد بود!
طرز تهیه نان پنیری بدون استفاده از فر
اگر شما در خانه فر ندارید، احتمالا بعد از خواندن این دستور به این فکر نموده اید که درست کردن نان پنیری بدون فر امکان پذیر نیست. در صورتی که می توانید آن را به سادگی درون تابه نیز تهیه و آماده کنید. برای انجام این کار باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
- مرحله اول: از ابتدای کار تا زمانی که خمیر را آماده نموده و پنیر را درون آن قرار داده، تمام مراحل کاملا یکسان است.
- مرحله دوم: در ادامه باید یک تابه مناسب را انتخاب نموده و سپس یک قاشق غذاخوری کره به تابه اضافه کنید و بگذارید تا ذوب گردد. سعی کنید تا کره در تمام تابه پخش گردد.
- مرحله سوم: حالا خمیر را درون تابه قرار داده و درب آن را بگذارید و اجازه دهید تا یک سمت آن کاملا بپزد و سرخ گردد.
- مرحله چهارم: بعد از این که یک سمت نان سرخ شد، آن را زیر و رو کنید تا سمت دیگر آن نیز سرخ شده و آماده گردد. به همین سادگی!
در خاتمه این مطلب اشاره می کنیم که اگر به تهیه انواع نان علاقه دارید، طرز تهیه نان ترتیلا را نیز مطالعه کنید.
نکات طرز تهیه نان پنیری
برای این که نان پنیری شما مجذوب نماینده تر گردد و طعم بهتری نیز داشته باشد، نکاتی وجود دارد که در ادامه به آنالیز بعضی از این نکات پرداخته ایم.
- حتما از پنیر مناسب برای تهیه این نان بهره ببرید. مناسب ترین نوع پنیر برای انجام این کار، پنیر لاکتیکی است. اگر به این نوع پنیر دسترسی نداشتید، می توانید از پنیر خامه ای نیز بهره ببرید. در هر صورت پنیر شما باید طوری باشد که روی نان پخش نگردد و ظاهر آن را خراب نکند که در صورت استفاده از پنیر نامناسب این اتفاق رخ خواهد دارد.
- برای خوشمزه تر شدن اگر دوست داشته باشید می توانید از سبزیجات خشک شده نیز در تهیه این نان بهره ببرید و بعلاوه برای سرو کردن آن از گردو نیز بهره ببرید.
یک وعده صبحانه لذیذ با نان پنیری
در این مقاله به روش های تهیه نان پنیری ساده پرداختیم. همانطور که متوجه شدید بااستفاده از این روش ها می توایند در کوتاه ترین زمان آن را آماده نموده و نوش جان کنید. بعلاوه اگر امکان تهیه آن را ندارید، می توانید از سرویس خبرنگاران بهره ببرید و با سفارش آنلاین نان ، به سادگی نان مورد نظر خود را تهیه نموده و نوش جان کنید.
منبع: اسنپ فود