طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان
به گزارش تور انگلیس، دلمه برگ مو یکی از سنتی ترین غذاهای ارمنستان است که اصولا در شب ژانویه و میهمانی های رسمی سرو می گردد. در بیشتر اوقات همراه با دلمه، سبزی پلو با ماهی شیر یا قزل آلا هم سرو می گردد.
![طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان طرز پخت سنتی ترین غذای مردم ارمنستان](https://tour-england.ir/upload/2023/05/24/a725bf6b2cac2bf-1463756bd41a-a6de9794ea94be33c.jpg)
طرز پخت دلمه ارمنی به دلمه ایرانی شباهت های زیادی دارد. بیشتر تفاوت هایش در انتخاب سبزی دلمه است. در ارمنستان طعم تره، جعفری، شوید، پیازچه، گشنیز، ترخون و مرزه حتما باید محسوس باشد. بعلاوه در بیشتر اوقات از لپه استفاده نمی گردد و این در صورتی است که ایرانی ها اصولا از لپه استفاده می نمایند.
- برای پخت این دلمه گوشت چرخ نموده را همراه با سبزی های خرد شده، برنج خام، رب گوجه فرنگی، نمک و بعلاوه ادویه جات مخلوط می کنیم. سپس پیاز رنده شده را به مواد اضافه نموده و داخل برگ مو می پیچیم. دلمه های آماده شده را در قابلمه گذاشته روی آن آب ریخته و بشقابی چینی را روی دلمه ها می گذاریم تا دلمه ها وا نروند. یادتان باشد این غذا با شعله کم پخته می گردد.
- پس از پخت دلمه ها آنها را در ظرف تزیین می کنیم و سر میز می آوریم. توجه داشته باشید ارمنی ها روی تزیین غذا بسیار حساس هستند. اگر مهمان ارمنی دارید بیشترین تلاشتان را برای تزیین غذا و میز کنید.
مواد لازم
500 گرم گوشت چرخ نموده
یک کیلوگرم برگ مو
500 گرم سبزی دلمه
یک فنجان برنج
3 ق غ روغن
2 ق غ رب گوجه فرنگی
یک عدد پیاز(رنده شده)
یک ادویه جات به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
منبع: همشهری آنلاین