معرفی گرایش های رشته علوم و صنایع غذایی
به گزارش تور انگلیس، انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی، مراغه جلسه مجازی معرفی گرایش های رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت را برگزار می نماید.
به گزارش باشگاه دانشجویان خبرنگاران، این جلسه با سخنرانی وحید علیمرادی -کارشناس ارشد کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی- آدینه 27 اسفند ساعت 19 برپا می گردد.
این برنامه به وسیله نرم افزار ادوبی کانکت برگزار می گردد و علاقه مندان می توانند با استفاده از آدرس https://webc.mrgums.ac.ir/sanaye/ در آن شرکت نمایند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر به شناسه @NarcissusJ پیغام دهند.
رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی، پیش تر، به عنوان یکی از گرایش های مجموعه مهندسی کشاورزی، شناخته می شد. اما در سال های اخیر، به صورت یک رشته مستقل دانشگاهی، عرضه می گردد. در مقاطع تحصیلی بالاتر، این رشته، خود به گرایش های متنوع تری تقسیم می گردد که در دانشگاه های وزارت بهداشت شامل بهداشت و ایمنی مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشت، میکروب شناسی مواد غذایی و علوم و صنایع غذایی می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا