طرز تهیه سس ایتالیایی در منزل

به گزارش تور انگلیس، در گزارش زیر طرز تهیه سس ایتالیایی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس ایتالیایی در منزل

جهت دریافت خدمات آلاچیق چوبی ساده با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.

به گزارش ، سس ایتالیایی یک چاشنی فوق العاده خوشمزه و لذیذ مخصوص انواع گوشت، استیک و ماهی است. این سس یکی از مهمترین چاشنی هایی است که باید در کنار غذا ها سرو گردد تا لذت نوش جان کردن غذا را دو چندان کند.

این سس را می توانید روی انواع پاستا، کباب، گوشت و مرغ و ماهی سرو کنید.

طعم این سس را بنابر سلیقه تان می تواند ترش یا شیرین کنید. اگر سس را شیرین تر دوست دارید کمی شکر آن را بیشتر کنید و اگر می خواهید ترش باشد آبلیمو به آن اضافه کنید.

به مواد اولیه این سس می توانید سس ورچستر اضافه کنید. اگر این چاشنی را در فروشگاه ها پیدا نکردید به جای آن مقدار خیلی کمی آب تمبر هندی بیفزایید یا از سس گلوریا بهره ببرید. برای جدا کردن آب تمبر هندی، یک قاشق غذا خوری تمبر هندی را در نصف یک فنجان آب گرم بریزید آن را هم بزنید و سپس از صافی رد کنید. آب تمبر هندی را به سس اضافه کنید.

بهتر است پیش از مخلوط کردن چاشنی های مایع، روغن زیتون و سرکه را در ظرفی ریخته و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. یک حبه سیر بردارید و آن را خرد نموده و با پشت چاقو له کنید. سپس آن را به مخلوط روغن زیتون اضافه کنید.

روغن زیتون: 1/2 فنجان

پیاز عظیم: 1 عدد چرخ نموده (رنده شده)

حبه سیر: 3 عدد خرد شده (ماینس شده)

آب: 4 فنجان

گوجه فرنگی خرد شده: 2 قوطی خرد شده

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری (در صورت تمایل)

ریحان تازه خرد شده: 1/4 فنجان

جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری

شکر: 1 قاشق چایخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

ابتدا روغن زیتون را در یک قابلمه عظیم روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیاز و سیر را صاف نموده (آب اضافی آن را بگیرید) و در روغن داغ قرار دهید تا پیاز شفاف گردد مدت 5 تا 7 دقیقه.

شعله را کم کم کنید.

در این مرحله آب، گوجه فرنگی خرد شده، رب گوجه فرنگی، ریحان، جوش شیرین و شکر را اضافه کنید؛ و مواد را هم بزنید.

پس از حدود 10 دقیقه نم و فلفل سیاه را به سس اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

پس از اتمام مواد اولیه اجازه دهید سس حدود 2 ساعت با شعله ملایم بپزد تا غلیظ گردد.

پس از آنکه به غلظت مورد نظر شما رسید سس آماده استفاده است.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 10 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tour-england.ir شناسه مطلب: 379

به "طرز تهیه سس ایتالیایی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس ایتالیایی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید