تور چین: طرز تهیه ماکارونی با گوشت چرخ نمودهِ قلقلی????؛ با زردچوبه و دارچین
به گزارش تور انگلیس، همه ما درست کردن ماکارونی رو بلدیم. اما گاهی یه دستور متفاوت میتونه یه تنوع عالی ایجاد کنه! دنبال کردن از این دستور برای کسایی که بار اولشونه میخوان ماکارونی درست کنن هم انتخاب مناسبیه. امروز یه دستور متفاوت رو باهم آماده می کنیم که در عین سادگی طعم متفاوتی داره و واقعا بی نظیره. این غذای خوشمزه رو برای ناهار درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی:
- ماکارونی با قطر 2.5 میلی متر: یک بسته
- گوشت ران گوساله چرخ نموده: 500گرم
- روغن: 5 قاشق غذا خوری
- پیاز: یک عدد میانه
- سیر: یک عدد میانه
- پیازچه تازه: 3شاخه
- رب گوجه فرنگی: 3قاشق غذا خوری
- زرد چوبه: 3 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
- ادویه اسپاگتی: یک قاشق مرباخوری
- نمک: به میزان لازم
مراحل تهیه ماکارونی:
- پیاز و نصف سیر هارو رنده میکنیم و آب اضافی اون ها رو با یاری یک پارچه نخی تمیز می گیریم. (به این صورت که پیاز های رنده شده رو داخل پارچه می ریزیم و قسمت بالایی پارچه رو جمع می کنیم و فشار میدیم، آب اضافی پیاز گرفته می گردد.)
نکته : برای تمام شامی ها و کوفته ها باید آب اضافی پیاز گرفته گردد، اگر این مورد رعایت نگردد کوفته، شامی متراکمی نخواهیم داشت و هنگام سرخ کردن یا پختن وا رفته و متلاشی می شوند.سپس پیاز و سیر و را به همراه فلفل سیاه نصف دارچین و نصف زردچوبه و میزان لازم نمک به گوشت اضافه می کنیم.
- گوشت را حسابی ورز داده و با مواد مخلوط می کنیم؛ سپس توپک هایی به مقدار گردوی درشت درست نموده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم.
نکته : استراحت نیم ساعته گلوله های گوشت؛ باعث می گردد هنگام سرخ شدن در روغن، مواد وارفته و دفرمه نشوند.
بعد ازنیم ساعت توپک های گوشت را داخل روغن از قبل داغ شده سرخ می کنیم. دقت کنید که توپک ها را در روغن بچرخانید که در تمام سطح سرخ شوند.
نکته : اگر روغن را از قبل داغ نکنیم و همزمان با ریختن روغن داخل تابه، توپک های گوشتی رو هم داخل تابه بیاندازیم، توپک ها وارفته و متلاشی می شوند. همزمان با سرخ کردن توپک ها یه قابلمه آب روی حرارت می گذاریم تا آب به جوش بیاید.
- بعد از به جوش آمدن آب، یک قاشق چایخوری زردچوبه و دو قاشق غذا خوری روغن آن اضافه کنید و ماکارونی را داخل آب بریزید و اجازه بدهید به مدت 15الی20دقیقه در آب بجوشند.
نکته : اضافه کردن زردچوبه و روغن به آب برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی ها به هم دیگر است.
هم زمان با جوشاندن ماکارونی ها، رب را به همراه پیازچه های حلقه شده، به جای مانده های سیر که حلقه کردیم، یک قاشق چایخوری زردچوبه، به جای مانده دارچین ، فلفل سیاه و فلفل قرمز در روغن تفت می دهیم. عطر ادویه ها که آزاد شدند دولیوان آب جوش به آن اضافه میکنیم.
- بعد از به جوش آمدن سس، توپک های گوشت سرخ شده را به سس اضافه میکنیم و در تابه را می بندیم؛اجازه می دهیم 10 دقیقه با حرارت ملایم در سس بپزند سپس ماکارونی ها را آبکش می کنیم.
بعد از اتمام تایم 10 دقیقه، تو پک ها رو از سس خارج نموده و ماکارونی ها را به همراه ادویه اسپاگتی به سس که حالا غلیظ شده و به مقدار یک لیوان آب دارد، اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط می کنیم.
بعد از مخلوط شدن ماکارونی و سس، توپک ها را روی ماکارونی چیده ،در تابه را می بندیم به مدت 10الی 15 دقیقه با حرارت کم روی شعله می گذاریم تا ماکارونی دم بکشد.
ماکارونی را در ظرف دلخواه سرو و میل کنید. نوش جان!
منبع: اُکالا